Teambuilding

Monsterlijk goed

Je neemt een bepaald vervelend gevoel in je gedachten, bijvoorbeeld een bepaalde frustatie of een gevoel van machteloosheid.  Dat neem je als uitgangspunt voor het maken van een monsterlijke tekening. Samen ga je op zoek naar het monster dat hierbij hoort.

Op een humorvolle manier kan in beeld gebracht worden hoe “je monster” zich beweegt en zich kan uiten. We tekenen individueel en we maken in tweetallen een relatietekening. Spelenderwijs leer je elkaar op deze manier beter begrijpen. En…we geven we elkaar een kadootje door voor elkaar een tekening te maken!

Duur:±2,5 uur

Teamkracht
Samen creeeren we eerst een boel chaos op papier. Daarna gaan we elkaar helpen deze chaos te  structureren. Vanuit die structuur gaan we op zoek naar de individuele kwaliteiten van de deelnemers die, tezamen, de kracht van het team vormen. Waar ben je goed in, waar niet? Wat straal je uit naar je collega’s en wat heb je nodig om beter in je element te komen? Dit alles exploreer je samen met je collega’s op een creatieve spelende wijze.

Duur :±2,5 uur

Kunstwerk
Iedereen maakt onder begeleiding zijn eigen kunstwerk maar gezamenlijk zit je in een proces. Met verschillende tekenmaterialen (zoals potlood, stiften en ecoline) maak je een tekening a la Hundertwasser. Je begint vanuit het niks en voordat je het weet is er iets ontstaan. Zo ontdek je eigen creativiteit en zul je zien dat je meer kan dan je gedacht had.

Duur :±2,5 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *